Haley Joel Osment crasht met auto

Haley Joel Osment crasht met auto
20/07/2006

De 18-jarige Haley Joel Osment was in zijn auto op weg naar huis toen hij met zijn voertuig in botsing kwam met een pijler waarna de auto over de kop ging. Na het ongeval werd hij overgebracht naar het Huntington Hospitaal in Pasadena waar bleek dat de jonge acteur een gebroken rib had alsook een kwetstuur aan de rechterschouder.

De behandelende arts Paul Gilbert gaf de boodschap van Osment graag via de pers aan zijn fans door : He just wants to let everyone know he's going to be OK. Op de vraag of Haley Joel Osment onder invloed van alcohol zou zijn geweest bij het ongeval wou de dokter geen commentaar kwijt maar liet enkel weten dat er bloedstalen werden afgenomen van Osment.
Haley Joel Osment werd wereldberoemd door zijn rol in The Sixth Sense waar hij overigens een Oscar-nominatie voor kreeg. Andere rollen waren ondermeer die in A.I. Artificial Intelligence van Steven Spielberg en Pay it Forward met Kevin Spacey. De volgende film met Haley Joel Osment wordt Home of the Giants waar hij de rol vertolkt van een sportjournalist