Years and Years

Years and Years
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar
23/06/2020
2019
televisieserie
360 minuten
Drama

acteur/actrice (11)

Anne Reid
Dino Fletscher
Jade Alleyne
Jessica Hymes
Lydia West
Maxim Baldry
Rory Kinnear
Russell Tovey
Ruth Mandeley
T'Nia Miller

regisseur (1)

Russell T. Davies

Synopsis

Serie over een familie in Manchester in een periode vol persoonlijke verwikkelingen en politieke omwentelingen. Terwijl extreemrechts in Groot-Brittannië aan de macht komt en de samenleving sneller dan ooit verandert, ervaart de familie Lyon alles waarop het hoopte en alles wat het vreesde.

Daniel gaat trouwen met Ralph. Stephen en Celeste maken zich zorgen over hun kinderen. Rosie zit achter een nieuwe man aan. Edith is al jaren niet meer thuis geweest. Grootmoeder Gran ziet het allemaal met lede ogen aan. Maar op een cruciale nacht in 2020, wanneer ze allemaal bij elkaar zijn, bepaalt een uitzonderlijke gebeurtenis het leven en de liefdes van de Lyons voor de volgende vijftien jaar.

En wat een wereld! Alles waar we bang voor zijn, en alles waar we op hopen, gebeurt rond deze hechte familie. De maatschappij wordt extremer, sneller, gestoorder. Politieke onrust, technologische ontwikkelingen en verre oorlogen beïnvloeden het dagelijks leven. De familie Lyon lijkt machteloos te staan in die wereld vol hoop en angst. Of kunnen juist zij voor een verandering zorgen?