Bloody Birthday

Bloody Birthday
10/07/1982
1982
langspeelfilm

acteur/actrice (5)

Lori Lethin
Melinda Cordell
Julie Brown
Susan Strasberg

regisseur (1)

Ed Hunt

producent (1)

Gerald T. Olson

Synopsis

Tijdens een totale zonsverduistering werden drie kinderen geboren, Dobbie, Curtis en Steven. Drie mooie, bevallige kinderen, die binnen enkele dagen hun tiende verjaardag zullen vieren. Iedereen houdt van hen, maar niemand vermoedt dat ze een gebrek hebben : ze kennen geen gevoel van medeleven, zoals Timmy Russel ondervindt wanneer hij op een afvalplaats door Curtis opgesloten wordt in een versleten ijskast. Slechts op het nippertje kan hij ontsnappen, maar Joyce, zijn zuster, gelooft hem niet.
Niemand verdenkt de kinderen wanneer Sheriff Brody, Debbie's vader een dodelijke val maakt. Of wanneer een vrijend koppeltje afgeslacht wordt. Of wanneer Mrs. Davis, een schooljuffrouw, dood uit een kast valt.

Niettegenstaande deze bloedige gebeurtenissen wil men toch de kinderen een onvergetelijk verjaardagsfeest geven. Het hoogtepunt zijn de mooie taarten, met slagroom, die in de keuken liggen te wachten om verorberd te worden. En wie zou er iets verkeerd denken, wanner ze Curtis aantreffen bij dei taarten, een busje mierenvergif in de hand...