Stallone veroordeeld voor hormonenimport

Stallone veroordeeld voor hormonenimport
22/05/2007

De feiten dateren al van februari dit jaar en nu is er eindelijk een vonnis geveld in deze zaak. Destijds werd Sylvester Stallone betrapt op de luchthaven van Sidney toen hij 48 dosissen van het groeihormoon Jintropin bij zich had.

In Australië is dit product nog steeds geklasseerd als een verboden product en het goedje werd dan ook door de douane-bambten in beslag genomen. Men dacht, volledig terecht zo bleek later, dat de beroemdheid nog wel wat meer op zijn kerfstok had en drie dagen later viel men de hotelkamer binnen van Sylvester Stallone. Alweer met succes want bij hun aankomst kon 'Sly' nog net 4 dosissen Testosteron door het hotelraam naar buiten kieperen.

Een rechter in South Whales heeft zich nu over de zaak uitgesproken. Sylvester Stallone werd schuldig bevonden aan het importeren van Jintropin zonder een geldig voorschrift. Een tweede veroordeling kwam er door het niet aangeven van het invoeren van de testosteron in Australië ondanks het feit dat hij hier een voorschrift voor had. Totale boete : 10.700 $ Maar... de rechter bleef miild in zijn vonnis want hij argumenteerde dat hij wel geloofde dat de produkten voor Sylvester Stallone zelf waren. Jintropin heeft de eigenschap om het lichaamsvet te verminderen, de spiermassa te doen toenemen en de sexuele activiteit positief te stimuleren. Hm... ja, klopt hoor, dit was écht wel voor Stallone !